Historische route populairste vaarroute

Volgeboekt?

Oh nee, zijn alle boten van de Historische route op de Binnendieze dit weekend al volgeboekt? We krijgen regelmatig telefoontjes en mailtjes of we echt wel vol zitten… De Historische Route is de populairste vaarroute. De meeste van onze gasten weten niet dat we nog een aantal prachtige alternatieven hebben. Allemaal met een even goed verhaal!!

Vaarroutes

Zowel de Jeroen Bosch Route als de Vestingroute gaat over de Binnendieze onder de straten door, zelfs door het aardedonkere Hellegat… En dan hebben we ook nog de Hertogstad Vaartocht die de Historische route combineert met de Handelsroute. Oftewel een deel over de Dommel en weer terug naar de oude binnenhaven om over te stappen op een fluisterboot en een deel Historische route te vervolgen. Dan hebben we nog twee vaartochten over de Dommel en wateren rondom de stad, namelijk de Handelsroute die je laat zien wat voor rijk handelsverleden ‘s-Hertogenbosch heeft en de Salonboot Frederik Hendrik die je naar Halder vaart en weer terug. Tijdens deze vaartocht krijg je een goed verhaal over de geschiedenis van de stad en de verovering van Frederik Hendrik in 1629. Zoveel keus dat je eigenlijk nog gewoon een dag terug kunt komen voor een andere vaartocht toch?

Direct verder lezen en boeken?

Historische route dus volgeboekt? Geen nood, check de volgende vaarroutes:

De Vestingroute: al varend onder de straten leer je meer over de eeuwenoude vestingwerken

De Jeroen Bosch Route: in het teken van Jheronimus Bosch, de beroemde Bossche schilder, met een spectaculaire lichtshow in het donkere Hellegat

De Hertogstad Vaartocht: eerste buiten de stadsmuren en daarna naar de Binnendieze voor een korte Historische route

De Handelsroute: een mooie route op de wateren rondom de stad, buiten de stadswal

 

DagjeDenBosch op maat

Wil je een compleet DagjeDenBosch? Dat kan natuurlijk ook en dat regelen we voor je, vul hier het online aanvraagformulier voor een DagjeDenBosch op maat.