Zomeravondconcerten Binnendieze

Geniet van klassieke muziek op de Binnendieze

Voor een concert kun je natuurlijk terecht in één van de vele theaterzalen en podia die Den Bosch rijk is. Maar een echte happening zijn de zes zomeravondconcerten die elk jaar gehouden worden op de Binnendieze. Vanuit een bootje geniet je van een intiem en kleinschalig concert door verschillende muzikale gezelschappen. Het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling groot – op tijd reserveren dus!

Muziek op de Binnendieze
‘Muziek op de Binnendieze’ is inmiddels een begrip in onze stad. Al jarenlang vormt het water van de Binnendieze het podium voor deze zomeravondconcerten, georganiseerd door de Stichting Havenconcert. Je vaart over de Binnendieze in een fluisterboot onder en langs de prachtige gerestaureerde vestingwerken naar het in de luwte daarvan gelegen concertpodium.

Natuurlijke akoestiek
De bootjes meren naast elkaar aan en zo geniet je op het water van een concert met een licht klassiek of werelds karakter. Omdat je vlak bij het podium zit, beleef je de muziek echt samen. Het water zorgt niet alleen voor een bijzondere ambiance, maar ook voor een natuurlijke akoestiek.

En bij minder mooi weer?
De zomeravondconcerten gaan ook door bij minder mooi weer. Is er regen voorspeld? Neem dan een regenjas of -poncho mee. Gelukkig zijn heel veel zomeravonden in Den Bosch juist heerlijk zacht en zwoel. Een lekker biertje of koel glas wijn op een van de vele terrasjes na afloop is dan ook een goed idee!

Het muziekprogramma kunt u vinden www.muziekopdebinnendieze.nl

 

Details

± 1½ uur.

16-23-30 juli, 20-27 augustus, 3 september 2022

Molenstraat 15a.

Tarieven:

€ 17,50 per persoon.

Reserveren:

Reserveringskosten € 0,50 p.p. (max. € 10,00).
Via Internet tot 15 minuten voor aanvang.
Telefonisch tot 1 dag voor de activiteit:
via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.

Bestel tickets