Groepsarrangement: een DagjeDenBosch op maat

Groepen vanaf 10 personen

Een DagjeDenBosch met de hele familie? Of een DagjeDenBosch als bedrijfsuitje met de afdeling of het hele bedrijf? Ons reserveringsbureau staat op werkdagen voor u klaar om uw dag te organiseren. We bieden namelijk ook groepsarrangementen voor een compleet DagjeDenBosch. Alle boekingen en reserveringen nemen we u uit handen. Dit gieten we in een mooi programma waarbij de activiteiten worden afgewisseld met gezellige rustmomenten.

Activiteiten

Sint-Janskathedraal

Van een rustige start met koffie en een Bossche Bol tot een van de mooie vaartochten op de Binnendieze. Of een bezoek aan ons Middeleeuwse Stadhuis, een rondleiding in de Sint-Janskathedraal tot een wandeling in de historische binnenstad langs achteraf straatjes, mooie hofjes en prachtige gebouwen. Een compleet dagprogramma inclusief uitgebreide lunch, gezellige borrel en/of diner behoort tot de mogelijkheden. Geef ons uw wensenlijstje en we gaan aan de slag voor groepen vanaf 10 personen. Zodra u een datum heeft vastgesteld, vult u uiterlijk drie weken van te voren het online aanvraagformulier voor arrangementen in of neemt u contact op met het reserveringsbureau via dagjedenbosch@kringvrienden.nl of 0900-20 20 178 (90ct per gesprek).

Online aanmeldformulier

Er zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden om uw dag op maat samen te stellen. Wil je wandelen, varen of een speciaal object bekijken of gecombineerd. Neemt u ook eens een kijkje bij alle activiteiten voor een eerste selectie. Samen met de medewerkers van het reserveringsbureau of de balie kun je de dag definitief samenstellen.

Groepsarrangement, een voorbeeld...

11:00 uur Koffie en een Bossche Bol bij horecagelegenheid naar keuze*

12:00 uur Rondleiding in de Sint-Jan, gecombineerd met een torenbeklimming

14:00 uur Lunch in een restaurant naar keuze*

16:00 uur Vaartocht op de Binnendieze

17:00 uur Afsluiting in een restaurant naar keuze* met een borrel, inclusief borrelplank of diner

Word schipper op de Binnendieze

* Wij zorgen voor de reservering in de verschillende horeca-etablissementen van uw keuze, maar kunnen u tevens goede suggesties aanreiken. U kunt ook de hele dag onder begeleiding van een stadsgids van activiteit naar activiteit gebracht worden. Zo weet u zeker dat de dag foutloos verloopt. Met Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch en haar stadsgidsen, schippers en mooie activiteiten bent u verzekerd van een onvergetelijke dag met onze groepsarrangementen voor een compleet DagjeDenBosch. U keert weer huiswaarts met mooie herinneringen aan de stad 's-Hertogenbosch waar bourgondische gastvrijheid en gezelligheid centraal staat.

Details

Reserveren:

Voor groepen vanaf 10 personen. Stuur een e-mail naar rv@kringvrienden.nl of vul het online arrangementenformulier in. We nemen dan contact met u op zodra we uw gegevens binnen hebben.
Telefonische bereikbaarheid Reserveringsbureau:
T 0900-20 20 178 (90ct per gesprek)
Maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur.