Meivakantie: de tweede week!

We zijn al weer halverwege de meivakantie. Zondag 1 mei is de Meimaand gestart – Mariamaand waardoor we de hele maand geen rondleidingen in de Sint-Jan geven. Maar er is nog zoveel leuks te doen in ’s-Hertogenbosch. Ben jij voor je vakantie nog op zoek naar een mooie invulling van je dag? Voor een goed verhaal boek je een DagjeDenBosch! We geven hier 5 tips die je direct kunt boeken via deze link.

  1. Hertogstad Vaartocht: onze nieuwste vaarroute waarbij we het varen buiten de stad langs de stadsmuren combineren met een geweldig stuk onder de stad door over de Binnendieze! Den Bosch en haar water in een notendop…
  2. Wandelen door de oude stad: voor een goed verhaal boek je een gids die je de mooiste hotspots van de stad laat zien. Je kunt zelfs je eigen thema bepalen als je vooraf boekt.
  3. Op woensdag kun je ons mooie en vooral historische stadhuis van binnen bekijken. Wil jij weten waar onze burgemeester werkt? Kom dan op woensdag naar het stadhuis op de markt.
  4. De nieuwste bezienswaardigheid van de stad is het Huis van Bosch. In dit eeuwenoude huis waan je je even in de tijd van Jeroen Bosch, waar hij geleefd en gewerkt heeft
  5. Het Zwanenbroedershuis is al eeuwen het pand waar de Illustre Lieve Vrouwen Broederschap huist. Kom ontdekken welke vooraanstaande Nederlanders hiertoe behoren…

Ben je met een grotere groep? Dan hebben we ook geweldige groepsarrangementen. Hier een top 3!

  1. Hofjes en Pleintjes Wandeling: een prachtige wandeling langs verborgen hofjes, pleintjes en straatjes achter de drukke verkeersstraten.
  2. Salonboot: vaar over de Dommel naar Kasteel Nieuw Herlaer in Sint-Michielsgestel en weer terug onder het genot van een van onze vier arrangementen: koffie met een Bossche bol, brunch, high tea of een borrelplank.
  3. Vestingwandeling: meer weten over het beleg in 1629 tijdens de Tachtig jarige oorlog, voor een spannend verhaal ben je met deze wandeling twee uur onder de pannen.

Check hier de weersvoorspellingen dan weet je zeker dat het gewoon een mooie week wordt!

Fijne vakantie nog en tot ziens!!