Varen op de Binnendieze genomineerd voor Leukste Uitje

Leukste uitje van NederlandGENOMINEERD!

‘Varen op de Binnendieze’ is als uitje genomineerd door ANWB Eropuit om het Leukste Uitje van Nederland 2023 in Noord-Brabant te worden… help jij ons aan stemmen? www.anwbleuksteuitje.nl/varen-op-de-binnendieze

ANWB Eropuit

Varen op de Binnendieze is als uitje genomineerd om het ‘Leukste uitje van Nederland’ in de provincie Noord-Brabant te worden.
Dit jaar organiseert ANWB Eropuit de verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de dertiende keer. Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch heel blij en voelen ons bevoorrecht dat we zijn genomineerd in de provincie Noord-Brabant. Stem op ons uitje Varen op de Binnendieze en deel deze post zoveel mogelijk in je netwerk! En help ons zo het ‘leukste uitje van Nederland’ in Noord-Brabant te worden voor 2023.

Stemmen

Stemmen kan vanaf vandaag tot en met 30 oktober via deze link: www.anwbleuksteuitje.nl/varen-op-de-binnendieze. Dus klik op die link en stem op ons uitje! Kijk ook even op onze Instagram- en Facebookpagina en deel het bericht zodat ook anderen op ons uitje kunnen stemmen. Dankjewel voor jullie hulp!!