Zondagspecials – Wandelen in de middag

Wij wandelen heerlijk door in het najaar en de winter 

Van oktober tot en met eind maart kun je op zondagmiddag speciale wandelingen reserveren. Met het einde van het vaarseizoen in zicht hebben we op de komende zondagen mooie wandelingen geprogrammeerd. Dus niet getreurd, er is nog voldoende te zien en verhalen te beluisteren in ‘s-Hertogenbosch. Bewonder de moderne architectuur in het Paleiskwartier achter het station, ontdek kleine steegjes of wandel over verborgen pleintjes en hofjes in het centrum van de stad en leer rond carnavalsdagen waar wij Bosschenaren toch die rood-wit-gele das vandaan hebben. Wandelschoenen aan en gaan op zondagmiddag!

Vier wandelingen

We hebben vier bijzondere wandelingen geselecteerd voor de Zondagspecials. Elke zondag staat een andere wandeling geprogrammeerd. We starten met ‘Wandelen door het Paleiskwartier’. De weken die volgen zijn Hofjes en Pleintjeswandeling, de Stegenwandeling en de Oeteldonkse Wandeling. De laatste wordt alleen rond de carnavalsdagen gegeven.

Ontdek Oeteldonk-wandeling

Dus op 13 november en de week voor carnaval in februari 2023. De Oeteldonkse wandeling is een heel speciale, want je eindigt met een rondleiding in het Oeteldonks Gemintemuzejum. Daar leer je alles over de geschiedenis en het protocol van Oeteldonk. Deze wandeling is altijd gauw volgeboekt, dus wees er snel bij en reserveer die tickets nu via DagjeDenBosch.com.

Voor groepen

De Zondagspecials zijn wandelingen die we doorgaans al aanbieden voor groepen. Als je met een groep wilt wandelen kun je namelijk contact opnemen met de servicebalie in het Kringhuis aan de Parade. Hier helpen ze je verder en plannen de wandeling op elk gewenst moment in de week.

Zondagspecials vanaf nu te reserveren!

Reserveer nu je tickets van de wandeling van je keuze bij de Zondagspecials. Klik een zondag aan en je ziet welke wandeling aan de beurt is.