Wegens succes op herhaling!

Het is weer zover. De echte Bossche Kermis in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch biedt vertier aan groot en klein van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 27 augustus. Bij Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch bieden we tijdens deze dagen een unieke Kermisbeleving: bekijk de Bossche Kermis vanaf de Sint-Janstoren.

Kom naar ‘s-Hertogenbosch voor de extra torenbeklimmingen in de avond tijdens de Bossche Kermis. Vorig jaar waren deze avonden met torenbeklimming nagenoeg iedere dag uitverkocht, een groot succes. Daarom zijn we heel blij dat we het dit jaar weer kunnen aanbieden, met recht wegens succes op herhaling.

Ben je uitgezwaaid en gezwierd in alle attracties of durf je nergens in maar lijkt het je wel leuk om de kermis vanaf grote hoogte te bekijken? Boek dan nu op een van de kermisdagen de extra torenbeklimming.

Tickets

De extra beklimmingen zijn elke avond om 20:30 uur 18 augustus tot en met 27 augustus. Reserveer hier tot 1 kwartier vooraf je tickets.

Het is een reguliere beklimming met als toetje een prachtig uitzicht over de gehele kermis met al zijn pracht en praal. Je boekt een torenbeklimming bij de balie Parade 12, online via de website DagjeDenBosch.com of bel met het reserveringsbureau 0900-20 20 178 (0,90ct per gesprek) van ma t/m vrij 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur.

Bossche Kermis

Meer informatie over de Bossche Kermis: http://www.kermisdenbosch.nl/