Topdrukte tijdens Pinksteren

Vaartochten op de Binnendieze en de Avontuurlijke Klim helemaal uitverkocht dit weekend. Na diverse items in landelijke media zoals het NOS-journaal en SBS6 kwam er een complete run op de Avontuurlijke Klim. Veel waaghalzen staan te trappelen om op het dak van de Sint-Jan naar de beelden en het prachtige uitzicht kijken op maar liefst 50 meter hoogte. Een eenmalige kans die je de komende 100 jaar niet meer krijgt. Maar het zit natuurlijk allemaal mee, het wordt namelijk prachtig weer. Dat levert gegarandeerd mooie plaatjes en herinneringen op.

Wilde je met Pinksteren dus nog Avontuurlijk gaan klimmen, een vaartocht of de reguliere torenbeklimming doen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Ons advies, plan je DagjeDenBosch goed vooruit, want de weekenden raken al ver van tevoren al vol.

Door de week

Nog beter: kom op een rustige dag door de week. Op dinsdag en woensdag kun je heerlijk rustig door het centrum kuieren, een vaartocht of stadswandeling doen onder begeleiding van een gids van Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch.

Conclusie: kom dit weekend voor het Jazz-in-Duketown festival naar ’s-Hertogenbosch en plan je DagjeDenBosch in ander weekend! Mooie dagen gewenst!!

Als je dit weekend nog geen tickets hebt voor de Avontuurlijke Kim, kijk dan eens onderstaande items: