Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch sluit na 44 jaar haar deuren

Maandagavond 31 augustus om 22:30 sloot wethouder van Olden na 44 jaar samen met alle medewerkers definitief de deuren van het huidige Theater aan de Parade.
Karin Bloemen was aangewezen als feniks van het theater en zal als zodanig als enige achterblijven waar ze bezoekers en medewerkers in het najaar van 2023 opnieuw zal verwelkomen. Dan staat de opening van het nieuwe theater gepland. Maandagavond zong zij samen met De Koninklijke Harmonie de medewerkers voor een laatste keer toe. Waarna iedereen zijn sleutels moest inleveren.

Na de sluiting zal de schouwburg als Theater naar de Parade een reis starten langs diverse theaters en locaties in en rondom ’s-Hertogenbosch om – ook in de periode dat het theater gesloten is – aanwezig te blijven in de stad met een brede programmering.

De reis start in MAINSTAGE Brabanthallen, waar vanaf 4 september Cultuurstad Theaters van start gaat. Dit is een samenwerking van Theater aan de Parade met MAINSTAGE, waar bezoekers in een sfeervolle en veilige setting weer kunnen gaan genieten van meer dan 90 voorstellingen en concerten.