Schippergids Miriam de Vaan in Mezza

Weekendbijlage van het Algemeen Dagblad en aangesloten regiodagbladen

Onze schippergids Miriam de Vaan is geïnterviewd voor Mezza, de weekendmagazine van het Algemeen Dagblad en aangesloten regionale kranten (waaronder ook het Brabants Dagblad). Afgelopen weekend verscheen de rubriek “Mijn weekend” in het magazine met Miriam in de hoofdrol. We zijn als Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch hartstikke trots op onze vrijwilligers, die met zoveel passie hun werk doen en de gasten een mooie herinnering meegeven.

Eigen publiciteit

Het artikel is naar aanleiding van ons eigen nieuwsbericht met schippergids Ria Donders over haar werk als vrijwilliger bij Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch. We hebben dit artikel ook op onze social mediakanalen Instagram en Facebook geplaatst. En zo vond de journalist ons bericht in zijn zoektocht naar enthousiaste mensen die een waardevolle invulling geven aan hun vrije tijd. Dit keer hebben we Miriam bereid gevonden haar verhaal te doen. Afgelopen weekend verscheen schippergids Miriam de Vaan in Mezza. Lees hier het hele artikel.

Vrijwilligers

Vereniging Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch is een heemkundekring die het cultuurhistorisch erfgoed van ‘s-Hertogenbosch bewaakt. Maar deze ook op verschillende manieren aan bezoekers en bewoners van de stad laat zien. Binnen deze vereniging zijn op dit moment ongeveer 380 leden actief als vrijwilliger. Onder meer als baliemedewerker, schippergids, stadsgids en objectgids. Maar er zijn ook vrijwilligers actief in cultuurhistorische werkgroepen op het gebied van monumenten, heemkunde of in organisatorische werkgroepen. Door middel van stadswandelingen, rondleidingen in speciale objecten en vaartochten over de Binnendieze en Dommel brengen zij hun verhaal over de bühne. Je kunt ook lid worden van deze vereniging en daarmee bijdragen aan het behoud van het cultureel historisch erfgoed van de stad. Wil je ook vrijwilliger worden bij Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch? Kijk eens op kringvrienden.nl en vul het online aanmeldformulier in.

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten die we bieden. Tickets voor de verschillende vaartochten op de Binnendieze kun je hier boeken: Activiteiten DagjeDenBosch

 

AD, Wim Spijkers

Fotograaf Sanne Donders