Opstapplaats Molenstraat op wereldberoemd bordspel

Met trots

We hebben een leuk nieuwtje te delen! Er komt binnenkort een Monopoly® ‘s-Hertogenbosch op de markt. Supertrots kunnen we melden dat we met de opstapplaats in de Molenstraat een plekje op het spelbord deze stadseditie van Monopoly hebben gekregen. Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch is met haar vaartochten op de Binnendieze dan ook van onmisbare waarde in de stad.

Varen op de Binnendieze

De meeste Bosschenaren kennen Kring Vrienden van het varen op de Binnendieze, daarom des te leuker dat de opstapplaats Molenstraat nu vereeuwigd is op een wereldberoemd bordspel als Monopoly®. Dat betekent dat deze beroemde locatie van Kring Vrienden een mooie plaats heeft gekregen tussen de belangrijkste straten, pleinen en bezienswaardigheden van ‘s-Hertogenbosch.

Vanaf nu te bestellen

MONOPOLY® ’s-Hertogenbosch is een officiële op maat gemaakte stadseditie van het wereldberoemde spel MONOPOLY®. Het gaat om een Limited Edition van het bordspel. Als je het wilt bestellen, moet je er snel bij zijn want er is dus maar een gelimiteerde oplage beschikbaar. Bestel de Bossche stadseditie via deze link.