Kring Vrienden plant Verjaarsboom

Gisteren plantten wethouder Van der Geld en Yvonne Moerman, voorzitter Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch samen een boom. Kring Vrienden schenkt deze boom aan de gemeente in het kader van vergroening van de stad. Hiermee openden zij het nieuwe zomerseizoen 2022. En de voorzitter van Stichting Gastvrij ‘s-Hertogenbosch, Ans Buys bood een blauwe gieter aan als symbool van samenwerking met de Kring.

 

In het verleden verraste Kring haar vrijwilligers met een verjaardagskaart. Sinds vorig jaar spaart zij het geld van de ruim 350 verjaardagskaarten op om iets terug te doen voor de stad. In de vorm van een mooie boom aandacht vragen voor meer groen in de stad. Dit jaar koos de gemeente voor de Casinotuin. Hier is de flinke Acacia-boom met zijn 45 cm stamomtrek meteen een waardevolle aanvulling. Lees hier het hele persbericht.

Tevens werd het Huis van Bosch officieel geopend en werd het vaarseizoen afgetrapt met het hijsen van de vlag. Wil je ook varen op de Binnendieze of een prachtige stadswandeling maken? Voor tickets van alle activiteiten klik je HIER.