Extra torenbeklimmingen in de avond tijdens de Bossche Kermis

Het is weer zover. Eindelijk weer een echte Bossche Kermis in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. De Bossche Kermis is van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 28 augustus. En dus na twee Corona-jaren, vindt het dit jaar als vanouds weer plaats in het centrum van de stad. Bij Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch bieden we tijdens deze dagen een unieke Kermisbeleving: bekijk de Bossche Kermis vanaf de Sint-Janstoren. Kom dus naar Den Bosch voor de extra torenbeklimmingen in de avond tijdens de Bossche Kermis.

Dus ben je uitgezwaaid en gezwierd in alle attracties of durf je nergens in maar lijkt het je wel leuk om de kermis vanaf grote hoogte te bekijken? Boek dan nu op een van de kermisdagen de extra torenbeklimming.

Tickets

De extra beklimmingen zijn elke avond om 20:30 uur 20 augustus tot en met 28 augustus. Het is een reguliere beklimming met als toetje een prachtig uitzicht over de gehele kermis met al zijn pracht en praal. Je boekt een torenbeklimming bij de balie Parade 12, online via de website DagjeDenBosch.com of bel met het reserveringsbureau 0900-20 20 178 (0,90ct per gesprek) van ma t/m vrij 10.00-12.00 en 13.00-15.00 uur.

Bossche Kermis

Meer informatie over de Bossche Kermis: http://www.kermisdenbosch.nl/