Op zoek naar een leuke activiteit in het centrum van ‘s-Hertogenbosch in de winterperiode? Speciaal voor de winter hebben we elke zondag een themawandeling en is de Sint-Janstoren ook ’s avonds open voor publiek. Kijkt u eens rond en kom tot de conclusie “Voor een goed verhaal boek je een DagjeDenBosch!”.

avondbeklimmingWinterprogramma

Ook in de wintermaanden kun je bij bij ons onder leiding van een gids prachtige wandelingen maken. Hiervoor zijn speciaal op zondag themawandelingen voor groepen nu ook individueel te boeken tot 15 minuten voor aanvang van de rondleiding. De ‘Zondagspecials’ noemen we ze. En aangezien de zon in deze maanden al voor het eind van de middag onder gaat, kun je nu ook de toren in de avond beklimmen. Een heel andere beleving van het uitzicht dan bij daglicht!

Beklim de 218 treden van de Sint-Janstoren in de avond (van 1 november tot en met 31 maart)

Na het grote succes van de avondbeklimmingen tijdens de Bossche Kermis in augustus, openen we de toren weer voor publiek in het winterseizoen. Elke vrijdag en gedurende de hele Kerstvakantie elke avond kun je de avondbeklimming reserveren. Om 19:00 uur betreed je de oude treden van de toren onder begeleiding van een ervaren gids van Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch. Eenmaal boven word je getrakteerd op een schitterend uitzicht over de stad met haar prachtige feestverlichting, echt een must-see!

Reserveer je tickets nu via de ‘Sint-Janstoren beklimmen‘.

zondagspecialsVier themawandelingen

Er zijn vier verschillende wandelingen geprogrammeerd. Elke zondag een ander thema. De ene keer wandel je door kleine steegjes achteraf, de andere via hofjes en pleintjes, om vervolgens een volgende zondag door het nieuwe Paleiskwartier te lopen langs de laatste moderne architectuur. De meest speciale is de Ontdek Oeteldonk Wandeling, deze is slechts vier keer rondom de carnavalsdagen gepland, dus daar moet je snel bij zijn. De wandelingen starten om 14:00 uur en alle vier vanaf een eigen startpunt.

Lees hier verder voor meer informatie, startpunt en tickets over de Zondagspecials.

Maar kom je met een groep, dan kun je de hele week deze wandelingen reserveren, op een tijdstip dat jou het best uitkomt. Neem dan even contact op met de balie van het Kringhuis via 073 – 613 50 98.