In het huwelijksbootje stappen

Romantisch varen op je trouwdag

 In Den Bosch kunnen aanstaande bruidsparen letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Onze prachtige, met zijden bloemen versierde trouwboot is af te huren voor de Grote Dag. Zonder twijfel de meest romantische manier om je trouwdag te starten!

Opstappen onder het stadhuis

Je kiest zelf waar je op wilt stappen. Je kunt vanaf meerdere steiger langs de route door de binnenstad varen. Achter het eeuwenoude stadhuis is een speciaal luik zodat je ondergronds aan kunt komen varen om vervolgens uit te stappen en direct naar de trouwzaal te lopen. Ook kun je als pasgetrouwd stel op deze manier het stadhuis verlaten om vervolgens een prachtige route door de Bossche binnenstad te varen. Dat levert niet alleen onvergetelijke herinneringen op, maar ook prachtige trouwfoto’s!

Trouwboot op de Binnendieze

Op de dag dat jullie in het huwelijksbootje stappen, zijn er natuurlijk ook een aantal gasten bij aanwezig. In de huwelijksboot is plaats voor maximaal 14 personen. Wil je meer gasten meenemen? Dan regelen we op verzoek ook één of twee volgboten voor je. De schippergidsen van Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch loodsen de hele stoet soepel over de sprookjesachtige Binnendieze en bezorgen je graag de mooiste dag van je leven.

 

 

 

Groepen

Maximum aantal bezoekers per groep: 14

± 1¼ uur.

In overleg.

In overleg.

Tarieven:

€ 200,00 per boot.

Reserveren:

Via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur.

Bijzonderheden:

Reserveren van de huwelijksboot is mogelijk tot vier weken voor de huwelijksdatum.