Wintervaartocht met glühwein

Het winterlandschap vanaf de Dommel aan u voorbij zien trekken, terwijl u zich aan boord van onze salonboot heerlijk warmt aan een mok glühwein. Ondertussen vaart onze salonboot Frederik Hendrik richting Kasteel Maurick en Kasteel Herlaer. De salonboot is voor deze periode speciaal ingericht in warme en winterse sferen.

Tijdens de vaartocht vertelt onze enthousiaste gids over het beleg van 1629, de vestingwerken, de waterbeheersing alsmede de flora en fauna van Het Bossche Broek.
De bemanning serveert een zoete lekkernij en hapjes en u hoeft alleen achterover te leunen en te genieten van deze speciale wintervaartocht met glühwein.

Route door het groen

De route loopt over de Singelgracht en de Dommel langs natuurgebied Het Bossche Broek met zijn unieke flora en fauna. We varen langs het statige Kasteel Maurick in Vught via ’t Vaantje in Halder naar het charmante Kasteel Nieuw Herlaer in Sint-Michielsgestel. Daar keert de boot om en varen we dezelfde route weer terug naar het Voldersgat. Het is prachtig om te zien door hoeveel natuur onze stad omringd wordt…

Kom mee genieten op deze wintervaartocht met glühwein vanaf dinsdag 13 december t/m 8 januari, dinsdag t/m zondag om 13:00 uur. Met uitzondering van de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag.

*Wegens vorst, hoog water, storm of werkzaamheden door het waterschap, kan deze vaartocht afgelast worden.

Details

± 2 uur.

Van 13 december t/m 7 januari:
woensdag t/m zondag om 13.00 uur

Hoek Zuidwal/Oude Dieze

Tarieven:

€ 20,00 per persoon.
€ 10,00 4 t/m 12 jaar.
kinderen t/m 3 jaar gratis.

Reserveren:

Reserveringskosten € 0,50 p.p (max. € 10,00).
Via internet tot 1 uur voor aanvang.
Telefonisch tot 1 dag voor de activiteit:
via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.

Bijzonderheden:

Géén traplift aanwezig. Toilet buiten gebruik. Verboden voor honden.

Bestel tickets