Wintervaartocht met glühwein

Houdt u er rekening mee dat wij, voor u aan boord gaat van deze overdekte boot, een coronacheck uitvoeren en dat u allen dus moet beschikken over een geldige QR-code en geldig identiteitsbewijs.

Lees hier ons corona protocol.

Het winterlandschap vanaf de Dommel aan u voorbij zien trekken, terwijl u zich aan boord van onze salonboot heerlijk warmt aan een mok glühwein. Ondertussen vaart onze warme en in winterse sferen ingerichte salonboot Frederik Hendrik richting Kasteel Maurick en Kasteel Herlaer. Tijdens de vaartocht vertelt onze enthousiaste gids over het beleg van 1629, de vestingwerken, de waterbeheersing alsmede de flora en fauna van Het Bossche Broek.
De bemanning serveert een Bossche Kus en hapjes en u hoeft alleen achterover te leunen en te genieten van deze speciale wintervaartocht.

Route door het groen

De route loopt over de Singelgracht en de Dommel langs natuurgebied Het Bossche Broek met zijn unieke flora en fauna. We varen langs het statige Kasteel Maurick in Vught via ’t Vaantje in Halder naar het charmante Kasteel Nieuw Herlaer in Sint-Michielsgestel. Daar keert de boot om en varen we dezelfde route weer terug naar het Voldersgat. Het is prachtig om te zien door hoeveel natuur onze stad omringd wordt…

Kom mee genieten vanaf dinsdag 14 december t/m 9 januari, dinsdag t/m zondag om 13 uur. Met uitzondering van de Kerstdagen en Nieuwjaarsdag.

Details

± 2 uur.

Van 14 december t/m 9 januari:
dinsdag t/m zondag om 13.00 uur

Hoek Zuidwal/Oude Dieze

Tarieven:

€ 20,00 per persoon.
€ 10,00 4 t/m 12 jaar.
kinderen t/m 3 jaar gratis.

Reserveren:

Reserveringskosten € 0,50 p.p (max. € 10,00).
Via internet tot 1 uur voor aanvang.
Telefonisch tot 1 dag voor de activiteit:
via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.

Bijzonderheden:

Géén traplift aanwezig. Toilet buiten gebruik. Verboden voor honden.

Bestel tickets