Festival Kamerklanken 2018

Terug

Op zondag 23 september 2018 gaat Festival Kamerklanken weer van start. Dit jaar hebben we de formule iets aangepast. In samenwerking met Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch heeft het Festival dit jaar een extra cultuurhistorisch tintje gekregen.
Natuurlijk zijn het de concerten die de dominante plaats innemen: het traditionele openings-concert in de ochtend en een veelheid aan korte intieme concertjes ‘s-middags op mooie locaties in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Het wordt weer een sfeervol muzikaal feestje.

Het openingsconcert
Ook dit jaar is dus het openingsconcert in de hal van ons mooie stadhuis aan de Markt ofwel anders gezegd”….in de gezamenlijke huiskamer van alle Bossche Burgers…”.  Het aantal plaatsen in het Stadhuis is beperkt dus indien u daar naar toe wilt, zult u tijdig uw kaarten moeten kopen. De verkoop van kaarten a € 10,= voor het openingsconcert start begin juli a.s. Voor nadere informatie over het openingsconcert  Klik hier.

De middagconcerten
‘s-Middags is er een grote diversiteit aan concerten. Op 12 locaties, monumentale panden met historische achtergrond, staan de deuren gastvrij open om u te ontvangen.

Voorgaande jaren heeft ons geleerd dat bijna iedereen gebruik maakt van een passe-partout om op die manier optimaal de middag in te vullen. Dit jaar doen we dat ook, echter dit jaar doen we dat iets anders dan voorgaande jaren.  Een twee-tal wijzigingen brengen wij hier onder uw aandacht:

– dit jaar kiest u voor één van de 4 arrangementen. Klik hier voor nadere informatie over de 4 arrangementen waaruit u een keus kunt maken. Ieder arrangement bevat een 3-tal concerten. Voor ieder arrangement zijn 90 plaatsen beschikbaar.

– die 90 bezoekers per arrangement worden ingedeeld in 3 groepen die door een Stadsgids van de Kring Vrienden Van ‘s-Hertogenbosch van de ene naar de volgende concertlocatie worden begeleid. Door de dag heen en op de locaties wordt bezoeker door hem geïnformeerd over cultuur-historische wetenswaardigheden.  Door de medewerking van de Stadsgidsen krijgt de middag dan ook een extra cultuurhistorische dimensie.

De passe-partout arrangementen

Er zijn dit festival dus geen losse kaartjes voor één enkel concert beschikbaar.  U kiest voor een van de 4 arrangementen en bezoekt dus de daarbij behorende concerten.
U krijgt ruimschoots voor 23 september bericht  in welke groep u bent ingedeeld en dus op welke startlocatie u uw stadsgids ontmoet!

Reserveren:
– Vink onderstaande datum aan
– ‘Selecteer een tijd’ = klik op het driehoekje achter ‘11.00’ en alle mogelijkheden verschijnen.

Tarief Openingsconcert: € 10,-- p.p.
Kamerconcerten : € 20,-- p.p.
Datum / tijden Openingsconcert: 10.00 uur - Hal stadhuis
Kamerconcerten : 14.00 uur - De startlocatie hoort u in september.
Kaartverkoop Balie Parade 12 en Balie Bolwerk Sint-Jan, Sint Janssingel 25
Reserveren Reserveringskosten € 0,50 p.p. (max. € 10,00).
Via Internet tot 3 uur voor aanvang.
Telefonisch tot 1 dag voor de activiteit:
via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.
Vertrekpunt Openingsconcert: Hal stadhuis / Kamerconcert: info volgt in september

Plan route

Download plattegrond

Tickets