Bosch rondje Bourgondisch

Terug

Combineer cultuur en culinaire genoegens in het Bosch Rondje Bourgondisch.

Een uniek uitstapje in ’s-Hertogenbosch met oog voor onze mooie stad én heerlijk eten. Voor het eerst biedt Bourgondisch ’s-Hertogenbosch deze editie een lunch aan.

In september barst Bourgondisch ’s-Hertogenbosch weer los. Al 32 jaar is dit smaakvolle evenement niet meer weg te denken van de Parade. Als Kring Vrienden, gevestigd aan dit schitterende plein, slaan we dit jaar de handen ineen met Bourgondisch.
Samen willen we graag onze mooie stad onder de aandacht brengen. Waarbij we natuurlijk oog hebben voor streekproducten, die óók behoren tot de culturele beleving van onze stad.

Tijdens het Bosch Rondje Bourgondisch gaat u met onze gids op stap.

U valt al meteen met de neus in de slagroom bij het nuttigen van de bekende Bossche bol. Dan strekt u de benen en verkent u met de gids onze pittoreske binnenstad.
U maakt uiteraard een vaartocht over de historische Binnendieze waarbij u deels onder de stad doorvaart. De schippergids schetst hoe de Binnendieze van stinkend riool tot een van de parels van de stad werd.
Weer aan wal, begeleidt onze gids u naar de Parade aan de voet van de majestueuze Sint-Jan waar Bourgondisch ’s-Hertogenbosch al sinds jaar en dag wordt gehouden.

Voor het eerst bieden de restaurants lunches aan. U kunt hier heerlijk struinen langs de diverse paviljoens en bekijken welke gerechtjes in uw smaak vallen. Vervolgens kiest u waar u gaat lunchen. U kiest maximaal twee gerechtjes en twee drankjes waarvoor u terecht kunt bij alle restaurants. Gaat u op het aparte Wereldterras eten, dan kiest u daar 3 gerechtjes en 2 drankjes.

Download HIER het programma.

Duur ± 5 uur.
Tarief € 48,00 per persoon.
Datum / tijden 14 en 15 september 2019 om 10.00 uur
Kaartverkoop Balie Parade 12 en Balie Bolwerk Sint-Jan, Sint Janssingel 25.
Reserveren Reserveringskosten € 0,50 p.p (max. € 10,00).
Via internet tot 1 uur voor aanvang.
Telefonisch tot 1 dag voor de activiteit:
via 0900 - 20 20 178 (€ 0,90 per gesprek). Op werkdagen van 10.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.00 uur.
Vertrekpunt Kringhuis, Parade 12.

Plan route

Download plattegrond

Tickets